Kleur- en coupe voorjaarstrends 2017

Het is voorjaar! En daarom zetten we bij HairZ de voorjaarstrends voor de dames op een rijtje. Want, wat is er nu leuker om het voorjaar te beginnen, dan een nieuwe coupe of aantrekkelijk frisse haarkleur? Wellicht is één van de volgende trends wel jouw nieuwe voorjaarscoupe.

The Blunt

Op het gebied van kapsels is één zeer duidelijk trend te zien, namelijk the blunt!
De lob (lange bob) was de voorganger van deze nieuwste trend. Een volle, botte lijn waarbij alles strak op één lijn wordt geknipt, hierdoor lijkt het haar voller en krijg je een frisse en krachtige look. Wil je echt power, ga dan voor the blunt met pony. Deze trend kan in elke lengte worden toegepast.

Soft copper

Je kunt dit voorjaar niet om deze zachte kopertint heen. Je kunt ook wel zeggen dat soft copper het nieuwe blond is. Deze haarkleur leent zich uitstekend bij een coole ondertoon in de huid. En lichte ogen worden nog sprekender en haalt je gezicht helemaal op. Maar ook mensen met een warme ondertoon staat deze kopertint echt prachtig.

Endless blonde

Blond zoals het hoort! Natuurlijk, fris en tijdloos. Of je nu lichtblond, middenblond of donkerblond wenst, alles is mogelijk zolang er maar géén gele of oranje ondertoon in zit. Frisse highlights of een sombre kleuringen zijn echt onmisbaar dit voorjaar. Sombre staat voor “soft ombre”. Je creëert hiermee een subtiel, zomers kleurverloop in de lengtes.

 

Ben je in voor iets meer gewaagd? Of mag het allemaal iets opvallender? Dan zou de trend pastel blond iets voor jou kunnen zijn. Deze kent verschillende typen, namelijk: Ice, lavendel of roze. Het staat prachtig bij een coole, lichte huid.

Double Chocolate

Ook voor de brunettes heeft HairZ een trend gespot. Een volle, krachtige bruintint als basis die wordt afgetopt met een subtiele high light. Als kers op de taart geven we een warme goude of caramel gloss aan het haar. Glans is een absolute must dit voorjaar.

Deze trend staat echt prachtig bij types met een warme huid, donkere ogen en mooie volle wenkbrauwen. Met een beetje een blush en lipgloss ben jij klaar voor het voorjaar.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.