Klaar voor de zomer?

Tijdens de zomer beschermen en verzorgen we allemaal de huid tijdens en na het zonnen, maar ook je haar vraagt om extra verzorging. Wij geven je een aantal super nuttige tips om jouw haar goed de zomer te loodsen.

  1. Laat je haar nog vóór de vakantie knippen. De zomerzon laat het haar sneller groeien en dus is het raadzaam om direct na de vakantie eventuele schade te herstellen door middel van een luxe treatment en/of een knip behandeling. Ook is het niet verkeerd om je haar nog te laten kleuren voor de vakantie. Je wilt immers niet met uitgroei op de vakantiekiekjes staan. Na de vakantie kun je bij HairZ terecht voor een “Summer Refresh” We verzorgen je haar en frissen de kleur weer op zodat het er weer glanzend en gezond uitziet. Dit is al mogelijk vanaf €19,95.

Maak direct een afspraak

  1. Tijdens de zomer wast iedereen meer dan gemiddeld het haar. Het gebruik van een goede shampoo en conditioner is daarom van belang om de vochtbalans op pijl te houden en de haarkleur te beschermen. De perfect verzorging is KMS Moistrepair shampoo en conditioner of KMS Colorvitality shampoo en conditioner. Deze bevatten een UV-filter en zitten boordevol met vocht regulerende bestanddelen. Spoel direct na het zwemmen de chloor- en zoutresten uit het haar … om te voorkomen dat je haarkleur hierdoor aangetast wordt. Gebruik na het uitspoelen een leave-in verzorging. KMS Moistrepair revival crème of leave-inn spray zijn hier uitermate geschikt voor.

  1. Gebruik geen haarelastiekjes met een metalen-tussenstukje. Het haar blijft hier tussen zitten en breekt op deze plek af. Nat haar mag je sowieso niet met een strakke staart vastmaken. Maak liever een vlecht, gebruik een klem of gebruik een “invisibobble”. Deze spiraalvormige elastiek verdeeld de druk op het haar gelijkmatig waardoor haarbreuk voorkomen wordt.

  1. Heb jij liever een extra zomerjurkje in je koffer dan die grote flessen shampoo en verzorging? HairZ heeft KMS travelsize pakketjes tijdens deze zomer. Mix and match je eigen pakket, zodat je jouw favoriete producten ook tijdens je vakantie kunt gebruiken. Het travelpakket bevat 3 producten van 75ml en zit verpakt in een leuke travelbag: € 17,95 OP=OP
  2. Ook de heren moeten tijdens de zomermaanden hun hoofdhuid en het haar extra verzorgen. American Crew Daily Conditioner verfrist het haar en de hoofdhuid door de hoeveelheid menthol die in het product zit. Deze Daily conditioner stimuleert de bloedsomloop waardoor het haar gezonder en sterker aanvoelt en je minder last hebt van transpiratie van de hoofdhuid.

  1. Tot slot hebben we nog enkele zomerse coupes waarmee jij kunt stralen op het strand.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.