Haartrends voor dit najaar

De herfst is begonnen. Het wordt kouder, de dagen worden korter, en de bladeren aan de bomen veranderen van kleur. Voor ons het moment om de trends voor dit najaar eens op een rijtje te zetten.

Een trend waar we niet onderuit kunnen is de pony. Afgelopen voorjaar zag we nog heel subtiel de curtain bang, maar nu mag de pony weer strakker geknipt worden en wat meer aanwezig zijn. De pony kan met alle kapsels gecombineerd worden. Heel leuk is een pony in combinatie met een lange bob.

Daarmee komen we direct bij de volgende trend, de bob. De bob is niet meer weg te denken. Elk seizoen komt deze trend voorbij, maar elke keer weer met een eigen touch. Dit najaar gaan we voor een lange bob. Deze trend zagen we al in het voorjaar, maar nu mag de bob nóg langer zijn, tot over de schouders zelfs. Zolang de onder lengte maar vol en bot blijft.
Met een grove slag of waves maakt je het helemaal van deze herfst. En vergeet de pony niet!

Een lage staart is ook iets wat we steeds meer gaan zien. Draag het wat gladder en strakker naar achteren voor een zakelijk en stijlvol effect. Je kunt het haar ook wat losser en rommeling dragen voor een sportievere en nonchalante uitstraling.
Een mooie opvallende elastiek, of subtiel door een plukje haar om het elastiekje te draaien.
Leuk het vervolgens nog eens op met accessoires zoals sjaaltjes, lintjes en een mooie speld.

Qua kleur hebben we ons laten inspireren om de natuur. Zo zien we zandblond, kaneelbruin, koffiebruin, koper- en terracotta bruin.
Deze kleuren bij prachtig te combineren en zorgen voor een warme uitstraling.

Voor de blondies geldt dat we het ijsblond niet meer terug gaan zien. Dit najaar gaan we de overstap naar wat warmere tinten zien. Zand en beige zijn de kleuren die het gaan worden!

Installeer app?
Klik
dan