Acties & Nieuws

What’s hot this summer?

Deze zomer kan en mag er veel op het gebied van haar. Zolang het maar vrouwelijk, stoer en nonchalant is en uiteraard een stijl is die bij jou past! Van ultra kort, bob en lob tot lang haar. Fashionistas en celebraties geven voorbeelden hiervan.

Wat is er nu leuker als je jouw kapsel op meerdere manieren kunt stylen om zo je coupe aan te passen aan de gelegenheid of stemming. Dit kan door het op een andere manier in model te brengen, maar ook door bijvoorbeeld met vlechten te werken.

READ MORE

Het najaar in als brunette?

Mysterieus en femme fatale

De zachte, koele bruine tint leent zich perfect voor een mysterieuze kleurnuance die uiteen kan lopen van krachtig rood naar soft koper en warm blond.

READ MORE

Klaar voor de zomer?

Tijdens de zomer beschermen en verzorgen we allemaal de huid tijdens en na het zonnen, maar ook je haar vraagt om extra verzorging. Wij geven je een aantal super nuttige tips om jouw haar goed de zomer te loodsen.

READ MORE

Kleur- en coupe voorjaarstrends 2017

Het is voorjaar! En daarom zetten we bij HairZ de voorjaarstrends voor de dames op een rijtje. Want, wat is er nu leuker om het voorjaar te beginnen, dan een nieuwe coupe of aantrekkelijk frisse haarkleur? Wellicht is één van de volgende trends wel jouw nieuwe voorjaarscoupe.

READ MORE

Winactie bij HairZ-Veghel

Bij HairZ-Veghel maak je nu iedere maand kans op een dorstlessende, smaakmakende of een spraakzame horeca ervaring. Wij verloten namelijk iedere maand een High Beer, High Tea of High Wine. Lekker en sfeervol genieten dus bij Vlas-Graan & Koffie in Veghel. Het enige wat je hoeft te doen is een deelnamekaartje invullen bij ons in de salon.

Balayage actie

Toe aan een spetterende nieuwe Spring & Summer look? Kies dan voor onze nieuwe HairZ balayage actie! De balayage trend is HOT op dit moment. Deze kleurtrend zorgt voor een natuurlijke valling en zorgt amper voor uitgroei.
Wil je meer weten? Neem dan even contact op met een van onze salons.

Kom naar onze Lazy Sunday en kies uw verwenmoment!

Wat is er fijner dan op een luie zondag naar de kapper kunnen? Daar heeft HairZ iets op gevonden! Lazy sunday… Vanaf nu zijn zowel HairZ Veghel als HairZ Veldhoven, elke koopzondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Op deze zondagen bieden wij ook bijzondere verwenmomenten aan. Dus kom eens langs op onze Lazy Sunday of maak nu direct een afspraak in Veghel of Veldhoven!

Sparen bij HairZ!

Spaar voor hoge kortingen bij HairZ met ons nieuwe spaarsysteem. Omdat wij vinden dat u beloond mag worden. Begin met sparen en ontdek wat u allemaal kan verdienen. Download de app en sparen maar, onze app is gratis te vinden in de App- en Google Play Store.

Verras jezelf tijdens de feestdagen!

De feestdagen komen eraan en om dat te vieren heeft HairZ een nieuwe feestelijke actie. Laat je verrassen door te krassen! Kras het kraskaartje en maak kans op hoge productkortingen. Tot ziens bij HairZ.

Bescherm jouw kleuring met de Goldwell Serum Spray

Bescherm jouw kleuring met de Goldwell Serum Spray. Wil je genieten van zichtbaar gezond haar? Gun het haar de bescherming voor optimaal plezier van jouw haarkleur. Bij HairZ-Veghel bieden wij de ideale behandeling voor gekleurd haar voor een speciaal kortingstarief van €19,95. Daarbij krijg je de Goldwell Serum Spray mee voor thuisgebruik. Zo wordt het haar beschermd, gevoed en voelt het heerlijk aan. Wil je meer weten over onze nieuwe actie? Vraag naar de actie aan een van onze HairZ medewerkers.

Nieuwste haartrends voor de zomer

Ontdek de nieuwste haartrends van deze zomer bij HairZ! Ervaar diverse kleursensaties die deze zomer veel gezien gaan worden. Keuze genoeg! Een schitterende Sunkiss of Icelights kleuring voor van de zomer? De kleuringen starten al vanaf €19,95. Laat u adviseren en vraag naar de nieuwe actie bij HairZ.

Laat u inspireren

Wilt u uw haar laten kleuren? Laat u dan inspireren door één van onze Master Coloristen. Uw haar laten kleuren kan al vanaf €35,00! Maak nu uw afspraak en vraag naar de nieuwe actie bij een van onze medewerkers.

Hairz bestaat 5 jaar!

HairZ bestaat 5 jaar en dat vieren wij met een spetterende actie. Laat op zaterdag 3 januari uw haar knippen voor maar vijf euro!READ MORE