What’s hot this summer?

Deze zomer kan en mag er veel op het gebied van haar. Zolang het maar vrouwelijk, stoer en nonchalant is en uiteraard een stijl is die bij jou past! Van ultra kort, bob en lob tot lang haar. Fashionistas en celebraties geven voorbeelden hiervan.

Wat is er nu leuker als je jouw kapsel op meerdere manieren kunt stylen om zo je coupe aan te passen aan de gelegenheid of stemming. Dit kan door het op een andere manier in model te brengen, maar ook door bijvoorbeeld met vlechten te werken.

Katy Perry

Katy Perry laat zien dat kort haar ook enorm vrouwelijk kan zijn. En zelfs met een korte coupe kan er gevarieerd worden. De ene dag heb je het haar in een zijscheiding, wat gladder met een lok over het voorhoofd. En de andere dag style je alles naar achteren in een frisse coupe waarbij alles uit het gezicht gedragen wordt.

Graag ook zo'n kapsel >

Emma Stone laat zien hoe stijlvol een bob is. Strak maar toch heel nonchalant/speels en super vrouwelijk door de beachwaves. Een lok zorgt voor een zachtere uitstraling. Hier een leuk voorbeeld hoe simpel je het kapsel aan kunt passen naar een frisse zomerse coupe door een losse vlecht in de voorpartij.

Graag ook zo'n kapsel >

Emma Stone

Lang haar & zomervlechten

Lang haar blijft altijd. We zien nog steeds volle lengtes, en weinig lagen door het haar. De lagen bevinden zich voornamelijk rondom het gezicht. Hierdoor leg je accent op de vorm van het gezicht en maak je de lijnen zachter.

 

Met lang haar kun je je deze zomer echt helemaal uitleven op het gebied van vlechten en knotten.

Graag ook zo'n kapsel >
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.