Great Lenghts

Great lengths

Wat maakt deze extensions zou uniek?

Het haar word op een eerlijke manier verkregen in India en verwerkt in de Italiaanse fabrieken nabij Rome. Het haar word in osmosebaden opgelicht, zonder chemisch proces, daarna krijgt het de juiste kleur. Dit word allemaal handmatig gedaan.

Great lenghts is het eerst B-corp gecertificeerde extensions bedrijf dit is een duurzaam kenmerk, wat betekend ; goed voor mens en milieu kortom goed voor de planeet. En 100% vegan.

Het haar word bevestigd met keratine door middel van een warme applicatie. De keratine van Great lengths is een structuur wat sterk lijkt op de structuur en het gedrag van het eigen haar: zet uit bij blootstelling aan water en krimpt bij het drogen.

Het haar is ‘remy gesorteerd’ wat betekend dat de schubben allemaal dezelfde kant op staan, hierdoor raakt het haar niet in de knoop. En is het van aanzet tot punt even vol.

We kunnen de extensions two-tonen, vergelijkbaar aan high-lowlights effect. Dat houd in dat we verschillende kleuren gebruiken, waardoor het er natuurlijk uitziet en we jouw perfecte kleur kunnen maken. Er zijn 99 kleuren beschikbaar, wat zorgt dat we elke haarkleur kunnen maken.

Als de extensions erin zitten, behandel je het zoals je eigen haar. We adviseren je ook een Great lengths borstel, waarmee je goed over de keratine bondjes kunt borstelen en ze goed kunt onderhouden. Het is daarbij ook erg belangrijk om je haar van aanzet tot punt te borstelen! Je voelt de extensions nauwelijks zitten.

Na de applicatie blijft het gemiddeld 4-5 maanden zitten, afhankelijk van het eigen haar. Hierna kan er weer een nieuwe set in.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Je kan een vrijblijvende gratis intake plannen in ons Veghelse salon via het onderstaande nummer voor advies en alle ins-and-outs!

0413-353346
Installeer app?
Klik
dan