Onze merken

Alleen in Veghel: Great Lenghts

Great Lenghts is de onbetwistbare voorvechter van kwaliteit. Ze kunnen met trots vertellen continue de eerste te zijn met belangrijke wetenschappelijke uitvindingen op het gebied van extentions. Het haar komt uit India op een traceerbare, ethische en verantwoorde manier.

Lees meer

KMS

KMS heeft het beste uit twee werelden weten te verenigen. Technologie en natuur. De nieuwste innovaties in combinatie met natuurlijke ingrediënten. De producten van KMS kenmerken zich door de hoge kwaliteit, veelzijdigheid en eenvoud. Daarnaast zijn de verpakkingen volledig te recyclen.

Eleven

Eleven is een merk afkomstig uit Australië. Simpel maar doeltreffend. Het bevat hoogwaardige ingrediënten zoals avocado-olie, macadamia olie en tarwe proteïne. Eleven is vegan friendly, cruelty free en de verpakkingen zijn volledig te recyclen.

Goldwell

Alle kleurproducten bij Hairz zijn van het merk Goldwell. Goldwell bied een uitgebreid en innoverend assortiment kleurproducten waarmee wij bij Hairz indrukwekkende resultaten kunnen bereiken. Van ammoniakvrije haarkleuring tot extreme en intense kleuren met een prachtige glans.

American Crew

Voor heren die met fashion, trend en uiterlijk verzorging bezig zijn hebben wij American Crew. Alles aan dit merk is mannelijk. De "old fasioned feel" uitstraling en de heerlijke geur. American Crew is helemaal afgestemd op de man van nu.

B.R.U.S.H.

De B.R.U.S.H. warmteborstel is de perfecte tool waarmee je prachtige slag en/of volume in het haar kan creëren. De borstel is geïnfusseerd met Keratine, Arganolie en Macadamiaolie. Deze oliën zorgen ervoor dat het resultaat ultra glanzend, pluisvrij en glad zal zijn, met een professionele finish! De borstel is verkrijgbaar in 30mm en 40mm.

Marc Inbane

De Marc Inbane Natural Tanning Spray is een luxe zelfbruiner voor een gezond uitziende en egaal gebruinde huid, tot wel vijf dagen. De spray is geschikt voor veelvuldig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig te gebruiken. De spray zit vol met plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera. Het is gemakkelijk aan te brengen, geschikt voor alle huidtypen en kan over het hele lichaam gebruikt worden.

Installeer app?
Klik
dan