Onze werkwijze

Bij HairZ gaat het om deskundigheid, betrouwbaarheid en gevoel voor stijl en maken daarin het verschil. Verder staan centraal: persoonlijke aandacht, meerwaarde, loyaliteit en vertrouwen. Hiermee geven wij invulling aan onze kernwaarden.

 

Onze visie: in de komende jaren zal HairZ vanuit de passie om mensen mooier te maken uitgroeien tot één van de beste kappersbedrijven van de regio.

 

HairZ is jouw persoonlijk haarstylist op het moment dat uw haar dat nodig heeft. Samen met een team van circa 18 medewerkers verdeeld over 3 salons staan wij klaar om uw haar zo mooi mogelijk te maken.

Wij zijn gespecialiseerd in alle vaktechnieken waaronder; knippen en kleuren. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in een super ontspannende Indiase hoofdmassage welke u een keer meegemaakt moet hebben! Professionaliteit en vaktechniek staat centraal bij HairZ en wordt dan ook regelmatig ge-update om te kunnen voldoen aan de laatste eisen en modetrends.

 

Graag maken wij samen met u een haaradvies op maat om een zo persoonlijk mogelijk kapsel voor u te kunnen creëren. Wij zijn daarom niet voor niets your personal hairstylist!